Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Dogs Olympus Icemen
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Singer. Quevedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harlow met een snel genomen vrije trap. Lacey kopt de bal weg. Parks bereikt de bal nog maar net als eerste. Parks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Dogs - Olympus Icemen 0:1

10e minuut.
Hall rent richting de bal. Harlow onderschept slim de pass. Harlow speelt de bal door. Lacey is nu in balbezit. Lacey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ziegler passt de bal in één keer door. Quevedo is nu in balbezit. Rife maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rife moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rife schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Harlow passt de bal in één keer door. Parks rent richting de bal. Parks passt de bal in één keer door. Lacey rent richting de bal. Lacey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Dogs - Olympus Icemen 0:2

35e minuut.
Daar is Hall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parks. Hall is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hall zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt McKenzie de bal. Singer rent richting de bal. Singer draait met de bal, schiet en ... Bell bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Dogs 44%, Olympus Icemen 56%.
Great Dogs - Olympus Icemen 0:2

51e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlow verovert de bal door een tackle van achteren. Harlow passt de bal in één keer door. Lacey is nu in balbezit. Lacey haalt uit met een fantastische trap. Mercker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Adkins is nu in balbezit. Walker verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adkins. Adkins krijgt een gele kaart. Walker raakt geblesseerd tijdens het duel. Walker zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Parks rent richting de bal. Lacey is nu in balbezit. Parks bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hall passt de bal zonder na te denken. Parks rent richting de bal. Parks met een sublieme pass. Lacey rent richting de bal. Lacey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Dogs 52%, Olympus Icemen 48%.
Great Dogs - Olympus Icemen 0:2