Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steel Superstars Great Dogs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Ziegler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Coburn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomas is nu in balbezit. Thomas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tubbs probeert de bal met de borst te controleren. Tubbs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Superstars - Great Dogs 1:0

15e minuut.
Daar is Blackmon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adkins rent richting de bal. Adkins speelt de bal door. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Rondo speelt de bal door. Ara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ara passt de bal zonder na te denken. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Parnham rent richting de bal. Rondo is nu in balbezit. Parnham speelt de bal door. Tubbs heeft problemen om de bal te vangen. Tubbs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Superstars - Great Dogs 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Superstars 46%, Great Dogs 54%.
Steel Superstars - Great Dogs 2:0

68e minuut.
Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins passt de bal in één keer door. Cila rent richting de bal. Blackmon onderschept slim de pass. Blackmon haalt uit met een fantastische trap. Edmonson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Superstars - Great Dogs 2:1

76e minuut.
Adkins passt de bal in één keer door. Blackmon speelt de bal door. Cila rent richting de bal. Singer is nu in balbezit. Singer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hall passt de bal in één keer door. Bickford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bickford probeert naar een medespeler te passen. Singer rent richting de bal. Singer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steel Superstars - Great Dogs 2:2

87e minuut.
Mathis geeft de bal voor. Inworp. Evans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blackmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackmon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Superstars 63%, Great Dogs 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steel Superstars - Great Dogs 2:2