Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympus Icemen Abysmal Undertakers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dreyfus schiet op doel. Bell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhlenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhlenberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dreyfus is nu in balbezit. Dreyfus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Walker met de inworp. Parks rent richting de bal. Parks met een sublieme pass. Lacey is nu in balbezit. Lacey draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Bell is nu in balbezit. Dreyfus rent richting de bal. Quevedo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Quevedo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Harlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhlenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Muhlenberg met een sublieme pass. Dreyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreyfus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bell probeert wanhopig de bal te grijpen. McKenzie heeft problemen om de bal te vangen. Bell bokst de bal weg.

31e minuut.
Dreyfus probeert naar een medespeler te passen. Dampier is nu in balbezit. Hess met een sublieme pass. Muhlenberg heeft problemen om de bal te vangen. Muhlenberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Parks passt de bal zonder na te denken. Lacey rent richting de bal. Coyle is nu in balbezit. Lacey verovert de bal door een tackle van achteren. Lacey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Downs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parks bereikt de bal nog maar net als eerste. Parks draait met de bal, schiet en ... Coyle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Harlow heeft problemen om de bal te vangen. Muhlenberg rent richting de bal. Muhlenberg passt de bal zonder na te denken. Dreyfus rent richting de bal. Dreyfus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympus Icemen 54%, Abysmal Undertakers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympus Icemen - Abysmal Undertakers 0:0

48e minuut.
Harlow rent richting de bal. Muhlenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Muhlenberg probeert naar een medespeler te passen. Dreyfus rent richting de bal. Dreyfus schiet op doel. Bell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Bell trapt de bal weg van het doel. Abraham kopt de bal weg. Harlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhlenberg onderschept slim de pass. Muhlenberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Harlow speelt de bal door. Parks rent richting de bal. Parks passt de bal met de wreef. Lacey rent richting de bal. Lacey haalt uit met een fantastische trap. Mills bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympus Icemen 51%, Abysmal Undertakers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympus Icemen - Abysmal Undertakers 0:0