Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Blizzard Eastern Thorns
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Wyler probeert de bal aan de voet te houden. Fayette is nu in balbezit. Covey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fayette is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fayette met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Blizzard - Eastern Thorns 0:1

39e minuut.
Akers geeft de bal voor. Regan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayette onderschept slim de pass. Wyler rent richting de bal. Wyler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Blizzard 70%, Eastern Thorns 30%.
Rude Blizzard - Eastern Thorns 0:1

54e minuut.
Klungelig pakt Ironside de bal. Covey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayette schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Fayette moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fayette schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Margera speelt de bal door. Barker is nu in balbezit. Barker passt de bal zonder na te denken. Roner bereikt de bal nog maar net als eerste. Roner speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Ara probeert naar een medespeler te passen. Fregosi is nu in balbezit. Ring begaat een overtreding. Ring krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Nixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nixon met een sublieme pass. Daar is Bottoms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Blizzard 43%, Eastern Thorns 57%.
Rude Blizzard - Eastern Thorns 0:1