Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magical Warriors FC Donkeys
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Bonner verovert de bal door een tackle van achteren. Bonner passt de bal met de wreef. Mills is nu in balbezit. Mills draait met de bal, schiet en ... Dole probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
McCreary geeft de bal voor. Humphrey speelt de bal door. Klungelig pakt Jepson de bal. Mills rent richting de bal. Mills draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magical Warriors - FC Donkeys 0:1

17e minuut.
Sandburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonner verovert de bal door een tackle van achteren. Bonner passt de bal zonder na te denken. Mills is nu in balbezit. Mills schiet op doel. Gardner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Dillard onderschept slim de pass. Jepson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jepson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical Warriors 59%, FC Donkeys 41%.
Magical Warriors - FC Donkeys 0:1

46e minuut.
Bonner rent richting de bal. Sandburg verovert de bal door een tackle van achteren. Sandburg met een sublieme pass. Caldwell is nu in balbezit. Caldwell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Caldwell rent richting de bal. Dillard verovert de bal door een tackle van achteren. Dillard speelt de bal door. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary geeft een hoge lob. Gardner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical Warriors 33%, FC Donkeys 67%.
Magical Warriors - FC Donkeys 0:1