Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Chinook Terrifying Moons
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Mesko rent richting de bal. Mesko geeft een hoge lob. Cody rent richting de bal. Cody geeft de bal voor. Buchanan heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Daar is Mesko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesko passt de bal in één keer door. Qualls is nu in balbezit. Qualls schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Chinook - Terrifying Moons 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Chinook 49%, Terrifying Moons 51%.
Infamous Chinook - Terrifying Moons 0:1

55e minuut.
Scott probeert naar een medespeler te passen. Mesko rent richting de bal. Mesko met een sublieme pass. Qualls is nu in balbezit. Qualls haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Alborn rent richting de bal. Poe verovert de bal door een tackle van achteren. Scott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scott krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Sullivan passt de bal met de wreef. Mesko rent richting de bal. Mesko passt de bal in één keer door. Qualls rent richting de bal. Qualls draait met de bal, schiet en ... Steinbrenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Alborn geeft een hoge lob. Cody is nu in balbezit. Cody met een sublieme pass. Mesko is nu in balbezit. Mesko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker geeft een lange en hoge pass. Buno heeft problemen om de bal te vangen. Cody is nu in balbezit. Cody geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Chinook 72%, Terrifying Moons 28%.
Infamous Chinook - Terrifying Moons 0:1