Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Cowboys Rude Blizzard
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
McGrath is nu in balbezit. McGrath geeft een lange en hoge pass. Letterman rent richting de bal. Letterman schiet op doel. Henderson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Zahn de bal. Covey onderschept slim de pass. Zahn begaat een overtreding. Zahn krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Margera met een sublieme pass. Aaron is nu in balbezit. Ironside verovert de bal door een tackle van achteren. Ironside schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Cowboys - Rude Blizzard 0:1

22e minuut.
Regan onderschept slim de pass. Regan geeft de bal voor. Terris controleert de bal met de borst. Ironside onderschept slim de pass. Ironside haalt uit met een fantastische trap. Scott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Zahn geeft een hoge lob. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahoney met een sublieme pass. Letterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Letterman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Searles heeft problemen om de bal te vangen. Regan onderschept slim de pass. Regan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Covey de bal. Covey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Searles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burke rent richting de bal. Burke passt de bal met de wreef. Pattison is nu in balbezit. Pattison draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Cowboys 55%, Rude Blizzard 45%.
Northern Cowboys - Rude Blizzard 0:1

50e minuut.
Regan geeft een hoge lob. Ironside bereikt de bal nog maar net als eerste. Covey rent richting de bal. Ironside is nu in balbezit. Ironside draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

53e minuut.
Westwood geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bottoms de bal. Letterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Letterman schiet op doel. Henderson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northern Cowboys - Rude Blizzard 1:1

56e minuut.
Westwood is nu in balbezit. Roner verovert de bal door een tackle van achteren. Roner passt de bal in één keer door. Ironside is nu in balbezit. Ironside draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scott trapt de bal weg van het doel. Margera met een sublieme pass. Daar is Ironside, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ironside schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Fregosi probeert naar een medespeler te passen. Morman geeft een hoge lob. Letterman is nu in balbezit. Letterman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Cowboys - Rude Blizzard 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Cowboys 56%, Rude Blizzard 44%.
Northern Cowboys - Rude Blizzard 2:1