Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Chinook Super Rebels
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Cheney passt de bal in één keer door. Swenson rent richting de bal. Roland rent richting de bal. Swenson verovert de bal door een tackle van achteren. Swenson schiet op doel. De bal raakt de paal. Shelley bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
May is nu in balbezit. May speelt de bal door. Daar is Gold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Swenson schiet op doel. Shelley bokst de bal weg.

42e minuut.
Hesmer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polak komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Van Buren rent richting de bal. Van Buren passt de bal in één keer door. Sullivan rent richting de bal. Capps onderschept slim de pass. Capps draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Chinook - Super Rebels 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Chinook 61%, Super Rebels 39%.
Infamous Chinook - Super Rebels 0:1

60e minuut.
Webb geeft een lange en hoge pass. Van Buren heeft problemen om de bal te vangen. Sullivan rent richting de bal. Polak onderschept slim de pass. Polak haalt uit met een fantastische trap. Steinbrenner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Roland is nu in balbezit. Roland geeft een lange en hoge pass. White kopt de bal weg. Klungelig pakt Broome de bal. Broome haalt uit met een fantastische trap. Steinbrenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Steinbrenner speelt de bal door. Roland kopt de bal weg. Buchanan is nu in balbezit. Capps rent richting de bal. Capps haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Chinook - Super Rebels 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Chinook 60%, Super Rebels 40%.
Infamous Chinook - Super Rebels 0:2