Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Crew Rude Blizzard
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Fregosi kopt de bal weg. Delicate probeert de bal met de borst te controleren. Delicate speelt de bal door. Ironside rent richting de bal. Ironside haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Crew - Rude Blizzard 0:1

21e minuut.
Margera speelt de bal door. Delicate rent richting de bal. Cochrane is nu in balbezit. Delicate verovert de bal door een tackle van achteren. Delicate schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Delicate rent richting de bal. Ironside bereikt de bal nog maar net als eerste. Delicate rent richting de bal. Delicate schiet op doel. Durst probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Akers neemt de hoekschop. Casey kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wolff de bal onder controle te krijgen. Regan rent richting de bal. Regan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Crew - Rude Blizzard 0:2

35e minuut.
Regan rent richting de bal. Ashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett rent richting de bal. Barnett draait met de bal, schiet en ... Henderson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Crew - Rude Blizzard 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Crew 52%, Rude Blizzard 48%.
Great Crew - Rude Blizzard 1:2

46e minuut.
Barnett rent richting de bal. Barnett speelt de bal door. Regan is nu in balbezit. Ashe verovert de bal door een tackle van achteren. Ashe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Henderson trapt de bal weg. Ironside kopt de bal weg. Delicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Delicate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Foll rent richting de bal. Delicate verovert de bal door een tackle van achteren. Ironside bereikt de bal nog maar net als eerste. Ironside draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Griffey bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffey passt de bal met de wreef. Delicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Ironside rent richting de bal. Ironside haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Goodman is nu in balbezit. Goodman speelt de bal door. Foll probeert naar een medespeler te passen. Ashe heeft problemen om de bal te vangen. Ashe draait met de bal, schiet en ... Henderson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Foll controleert de bal met de borst. Ironside rent richting de bal. Ironside passt de bal zonder na te denken. Delicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Delicate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Barnett kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bottoms de bal onder controle te krijgen. Ashe rent richting de bal. Ashe schiet op doel. Henderson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Great Crew - Rude Blizzard 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Crew 60%, Rude Blizzard 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Great Crew - Rude Blizzard 2:2