Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highland Dogs Terrifying Moons
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Cody speelt de bal door. Qualls is nu in balbezit. Mesko rent richting de bal. Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Qualls rent richting de bal. Qualls haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Divine verovert de bal door een tackle van achteren. Scott rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Divine. Scott raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Clark rent richting de bal. Mesko onderschept slim de pass. Qualls is nu in balbezit. Mesko heeft problemen om de bal te vangen. Mesko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gahagan geeft een hoge lob. Booth rent richting de bal. Booth passt de bal zonder na te denken. Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Highland Dogs - Terrifying Moons 0:1

27e minuut.
Mesko passt de bal in één keer door. Cody rent richting de bal. Bonner begaat een overtreding. Cody is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cody zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Keene kopt de bal weg. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark probeert naar een medespeler te passen. Kotschau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotschau haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Clark kopt de bal weg. Zulu controleert de bal met de borst. Hernandez rent richting de bal. Kotschau verovert de bal door een tackle van achteren. Kotschau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Potter is nu in balbezit. Potter geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hernandez de bal onder controle te krijgen. Kotschau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotschau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highland Dogs 51%, Terrifying Moons 49%.
Highland Dogs - Terrifying Moons 0:1

56e minuut.
Menifee geeft de bal voor. Klungelig pakt Gahagan de bal. Gahagan met een sublieme pass. Qualls rent richting de bal. Qualls schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Highland Dogs - Terrifying Moons 0:2

60e minuut.
Zulu passt de bal zonder na te denken. Kotschau is nu in balbezit. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotschau onderschept slim de pass. Kotschau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Highland Dogs - Terrifying Moons 1:2

85e minuut.
Divine is nu in balbezit. Mesko onderschept slim de pass. Mesko met een sublieme pass. Qualls rent richting de bal. Qualls draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Highland Dogs - Terrifying Moons 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highland Dogs 55%, Terrifying Moons 45%.
Highland Dogs - Terrifying Moons 1:3