Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Cowboys Infamous Chinook
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Pattison rent richting de bal. Pattison passt de bal in één keer door. Letterman is nu in balbezit. Letterman draait met de bal, schiet en ... Steinbrenner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Aaron probeert de bal aan de voet te houden. Swenson is nu in balbezit. Swenson passt de bal met de wreef. Cheney bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheney haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Zahn rent richting de bal. Swenson onderschept slim de pass. Cheney is nu in balbezit. Cheney schiet op doel. Scott maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Aaron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Cowboys - Infamous Chinook 0:1

20e minuut.
Pattison rent richting de bal. Pattison passt de bal met de wreef. Letterman rent richting de bal. Letterman haalt uit met een fantastische trap. Steinbrenner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Webb met een snelle inworp. Rowland geeft een hoge lob. Daar is Westwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheney bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Cowboys - Infamous Chinook 0:2

27e minuut.
Letterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Buren is nu in balbezit. Letterman verovert de bal door een tackle van achteren. Pattison is nu in balbezit. Pattison schiet op doel. Steinbrenner bokst de bal weg.

36e minuut.
White probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mahoney neemt de hoekschop. Burke rent richting de bal. Burke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sullivan met een sublieme pass. Pattison is nu in balbezit. Letterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattison bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattison draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Cowboys 51%, Infamous Chinook 49%.
Northern Cowboys - Infamous Chinook 0:2

47e minuut.
Swenson verovert de bal door een tackle van achteren. Swenson passt de bal zonder na te denken. Terris rent richting de bal. Cheney onderschept slim de pass. Cheney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Cowboys - Infamous Chinook 0:3

55e minuut.
Daar is Van Buren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pattison rent richting de bal. Sullivan begaat een overtreding. Pattison is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pattison wilt de vrije trap nemen. Steinbrenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rowland met de inworp. Klungelig pakt Swenson de bal. Swenson geeft een hoge lob. Poe is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Cowboys 59%, Infamous Chinook 41%.
Northern Cowboys - Infamous Chinook 0:3