Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magical Eagles Icy Vandals
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


18e minuut.
McTernan rent richting de bal. McTernan passt de bal met de wreef. McGlone is nu in balbezit. Gordon is nu in balbezit. Gordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magical Eagles - Icy Vandals 1:0

19e minuut.
Gordon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bogans de bal. McGlone is nu in balbezit. McGlone draait met de bal, schiet en ... Branch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magical Eagles - Icy Vandals 2:0

21e minuut.
Fillmore geeft een hoge lob. Inworp. Munster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aaron rent richting de bal. Aaron geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Munster probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aaron de bal. Aaron passt de bal in één keer door. Menifee rent richting de bal. Menifee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
McTernan probeert naar een medespeler te passen. Lacey heeft problemen om de bal te vangen. Truman maakt een afschuwelijke overtreding. Truman is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Izzo kopt de bal weg. Steele rent richting de bal. Steele geeft een lange en hoge pass. McGlone rent richting de bal. McGlone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kerry passt de bal in één keer door. Gordon is nu in balbezit. McGlone is nu in balbezit. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Branch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical Eagles 38%, Icy Vandals 62%.
Magical Eagles - Icy Vandals 2:0

49e minuut.
Bogans geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McTernan met een snelle inworp. Gordon is nu in balbezit. Gordon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gladney rent richting de bal. Gladney passt de bal met de wreef. Kerry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McGlone is nu in balbezit. McGlone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Branch trapt de bal weg van het doel. Inworp. Doherty met de inworp. Aniston is nu in balbezit. Aniston geeft een lange en hoge pass. Branch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
McTernan is nu in balbezit. Daniels rent richting de bal. Daniels passt de bal met de wreef. Aniston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniston geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Doherty is nu in balbezit. Doherty passt de bal met de wreef. Gladney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McGlone is nu in balbezit. McGlone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magical Eagles - Icy Vandals 3:0

57e minuut.
Daar is Aaron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerry is nu in balbezit. McGlone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag McGlone naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kerry wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kerry kan niet meer verder spelen. Kravitz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Menifee is nu in balbezit. Fillmore is nu in balbezit. Menifee verovert de bal door een tackle van achteren. Menifee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magical Eagles - Icy Vandals 3:1

71e minuut.
Menifee bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillmore is nu in balbezit. Menifee onderschept slim de pass. Aaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Aaron rent richting de bal. Aaron passt de bal in één keer door. Fillmore rent richting de bal. Aaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical Eagles 37%, Icy Vandals 63%.
Magical Eagles - Icy Vandals 3:1