Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Argonauts Superb Superstars
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Reese probeert naar een medespeler te passen. Nelson rent richting de bal. Nelson speelt de bal door. Meade bereikt de bal nog maar net als eerste. Meade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Wyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyle geeft de bal voor. Regis probeert de bal aan de voet te houden. Atwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Atwell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wyle geeft een hoge lob. Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Taft begaat een overtreding. Taft krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kreis geeft de bal voor. Regis bereikt de bal nog maar net als eerste. Norris verovert de bal door een tackle van achteren. Norris geeft de bal voor. Sorbo maakt een snoekduik en kopt de bal. Friedel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Simms onderschept slim de pass. Kreis onderschept slim de pass. Wyle begaat een overtreding. Wyle krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Wyle geeft de bal voor. Taft rent richting de bal. Atwell verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbo rent richting de bal. Sorbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cochrane kopt de bal weg. Wyle is nu in balbezit. Met opzet legt Kreis zijn tegenspeler op de grond. Kreis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Whitsitt passt de bal zonder na te denken. Daar is Sorbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbo schiet op doel. Hawk kopt de bal weg. Daar is Cochrane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friedel bokst de bal weg. Atwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Atwell draait met de bal, schiet en ... Hawk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Argonauts - Superb Superstars 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Argonauts 55%, Superb Superstars 45%.
Infamous Argonauts - Superb Superstars 0:1

51e minuut.
Cochrane probeert naar een medespeler te passen. Meade rent richting de bal. Wilder speelt de bal door. Meade bereikt de bal nog maar net als eerste. Meade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Atwell passt de bal zonder na te denken. Sorbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Regis rent richting de bal. Sorbo onderschept slim de pass. Sorbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Atwell passt de bal zonder na te denken. Sorbo is nu in balbezit. Hyatt begaat een overtreding. Hyatt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Argonauts 49%, Superb Superstars 51%.
Infamous Argonauts - Superb Superstars 0:1