Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steel Vandals Terrifying Foxes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.6
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Hoak geeft de bal voor. Watson kopt de bal weg. Knowles probeert de bal aan de voet te houden. Epps is nu in balbezit. Epps draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Mesko geeft de bal voor. Howes is nu in balbezit. Epps tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Epps krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Bodner rent richting de bal. Bodner passt de bal met de wreef. Buell bereikt de bal nog maar net als eerste. Buell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Vandals 52%, Terrifying Foxes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steel Vandals - Terrifying Foxes 0:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Cruz de bal onder controle te krijgen. Bernal rent richting de bal. Booth rent richting de bal. Bernal onderschept slim de pass. Bernal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Epps verovert de bal door een tackle van achteren. Chappelle onderschept slim de pass. Chappelle probeert naar een medespeler te passen. Buell is nu in balbezit. Buell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daniels kopt de bal weg. Hankla probeert de bal aan de voet te houden. Mesko is nu in balbezit. Bodner verovert de bal door een tackle van achteren. Bodner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Buell passt de bal in één keer door. Bodner is nu in balbezit. Bowling bereikt de bal nog maar net als eerste. Buell onderschept slim de pass. Buell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Vandals - Terrifying Foxes 0:1

79e minuut.
Mesko rent richting de bal. Chappelle rent richting de bal. Chappelle passt de bal zonder na te denken. Bodner kan de bal niet met de borst controleren. Bodner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Vandals - Terrifying Foxes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Vandals 51%, Terrifying Foxes 49%.
Steel Vandals - Terrifying Foxes 0:2