Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Cavaliers Patriotic Foxes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Locke verovert de bal door een tackle van achteren. Locke passt de bal in één keer door. Hull bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierman verovert de bal door een tackle van achteren. Sierman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ransdell passt de bal met de wreef. Ullman is nu in balbezit. Nash verovert de bal door een tackle van achteren. Nash draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Great Cavaliers - Patriotic Foxes 1:0

44e minuut.
Powell met een harde bal richting middenveld. Hull rent richting de bal. Hull met een sublieme pass. Havlicek rent richting de bal. Havlicek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Cavaliers 41%, Patriotic Foxes 59%.
Great Cavaliers - Patriotic Foxes 1:0

47e minuut.
Knowles rent richting de bal. Ransdell onderschept slim de pass. Ransdell probeert naar een medespeler te passen. Havlicek is nu in balbezit. Havlicek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Cavaliers - Patriotic Foxes 2:0

50e minuut.
Nash bereikt de bal nog maar net als eerste. Nash geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert McGlone de bal onder controle te krijgen. Havlicek is nu in balbezit. Havlicek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Great Cavaliers - Patriotic Foxes 3:0

67e minuut.
Havlicek passt de bal met de wreef. Carter is nu in balbezit. Ransdell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ransdell krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Henderson met een harde bal richting middenveld. Ransdell kopt de bal weg. Daar is Dimaggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havlicek rent richting de bal. Havlicek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Great Cavaliers - Patriotic Foxes 4:0

74e minuut.
Klungelig pakt Erush de bal. McGinnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Erush schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Erush krijgt een gele kaart.

80e minuut.
McGinnis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ransdell rent richting de bal. Ransdell speelt de bal door. Havlicek is nu in balbezit. Havlicek schiet op doel. Powell bokst de bal weg.

82e minuut.
Hull passt de bal met de wreef. Havlicek rent richting de bal. Carter onderschept slim de pass. Ransdell verovert de bal door een tackle van achteren. Ransdell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Great Cavaliers - Patriotic Foxes 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Cavaliers 41%, Patriotic Foxes 59%.
Great Cavaliers - Patriotic Foxes 5:0