Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Cowboys Eastern Quakers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Jamison speelt de bal door. Klungelig pakt Owsley de bal. Owsley speelt de bal door. Lemons is nu in balbezit. Lemons haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Watts rent richting de bal. Owsley verovert de bal door een tackle van achteren. Vito begaat een overtreding. Vito krijgt een gele kaart. Owsley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jamison wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Quintanilla geeft een hoge lob. Maurin kopt de bal weg. Klungelig pakt Craven de bal. Letterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Letterman schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Owsley met een sublieme pass. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens passt de bal in één keer door. Lemons rent richting de bal. Lemons haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Vito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owsley is nu in balbezit. Owsley passt de bal zonder na te denken. Lemons rent richting de bal. Lemons haalt uit met een fantastische trap. Magoffin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Madsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Madsen met een sublieme pass. Letterman rent richting de bal. Letterman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Watts passt de bal met de wreef. Letterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Asner onderschept slim de pass. Shelly onderschept slim de pass. Shelly draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Cowboys 42%, Eastern Quakers 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Cowboys - Eastern Quakers 0:0

46e minuut.
Letterman rent richting de bal. Letterman passt de bal in één keer door. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemons verovert de bal door een tackle van achteren. Lemons draait met de bal, schiet en ... Magoffin bokst de bal weg.

49e minuut.
Daar is Jamison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. Vito passt de bal met de wreef. Letterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Letterman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - Eastern Quakers 0:1

60e minuut.
Owsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsley passt de bal zonder na te denken. Lemons heeft problemen om de bal te vangen. Lemons draait met de bal, schiet en ... Magoffin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

67e minuut.
Asner probeert naar een medespeler te passen. Madsen met een sublieme pass. Vito met een sublieme pass. Shelly rent richting de bal. Shelly haalt uit met een fantastische trap. O’Neill bokst de bal weg.

70e minuut.
Jamison rent richting de bal. Jamison passt de bal zonder na te denken. Lemons bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemons haalt uit met een fantastische trap. Magoffin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Cowboys - Eastern Quakers 1:1

71e minuut.
Shelly heeft problemen om de bal te vangen. Letterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemons verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lemons de bal. Lemons schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Watts kopt de bal weg. Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asner. Asner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Cowboys 48%, Eastern Quakers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Cowboys - Eastern Quakers 1:1