Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Pistons Infamous Argonauts
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Martino is nu in balbezit. Martino passt de bal in één keer door. Meade bereikt de bal nog maar net als eerste. Meade schiet op doel. Henry probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Taft rent richting de bal. Whitfield onderschept slim de pass. Whitfield passt de bal met de wreef. Dobbie is nu in balbezit. Dobbie schiet op doel. Friedel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Whitfield geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hawk de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kerry zal de hoekschop nemen. Galloway maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Prideaux geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McKinley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martino rent richting de bal. Martino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Pistons 45%, Infamous Argonauts 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calm Pistons - Infamous Argonauts 0:0

49e minuut.
Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo is nu in balbezit. Cochrane met een sublieme pass. Meade bereikt de bal nog maar net als eerste. Meade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kerry rent richting de bal. Kerry passt de bal met de wreef. Hawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitfield verovert de bal door een tackle van achteren. Whitfield haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cochrane is nu in balbezit. Whitfield verovert de bal door een tackle van achteren. Whitfield speelt de bal door. Dobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hanes met een snelle inworp. Whitfield is nu in balbezit. Whitfield met een sublieme pass. Dobbie is nu in balbezit. Dobbie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Pistons - Infamous Argonauts 1:0

81e minuut.
Galloway rent richting de bal. Galloway passt de bal zonder na te denken. Whitfield is nu in balbezit. Whitfield haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hyatt de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Meade rent richting de bal. Prideaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Martino onderschept slim de pass. Meade bereikt de bal nog maar net als eerste. Meade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Pistons 37%, Infamous Argonauts 63%.
Calm Pistons - Infamous Argonauts 1:0