Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Argonauts Peaceful Colonels
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Whitsitt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reis met de inworp. Grayson is nu in balbezit. Grayson haalt uit met een fantastische trap. Friedel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cochrane kopt de bal weg. Klungelig pakt Kreis de bal. Grayson is nu in balbezit. Grayson draait met de bal, schiet en ... Friedel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Argonauts - Peaceful Colonels 0:1

27e minuut.
Twellman rent richting de bal. Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis passt de bal zonder na te denken. Meade is nu in balbezit. Meade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hopson rent richting de bal. Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Meade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meade draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Vonckx rent richting de bal. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane probeert naar een medespeler te passen. Kreis rent richting de bal. Kreis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Inworp. Reis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grayson rent richting de bal. Grayson schiet op doel. Hawk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Argonauts - Peaceful Colonels 0:2

45e minuut.
Reis rent richting de bal. Reis met een sublieme pass. Grayson rent richting de bal. Grayson haalt uit met een fantastische trap. Taft probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Argonauts 54%, Peaceful Colonels 46%.
Infamous Argonauts - Peaceful Colonels 0:2

46e minuut.
Whitsitt met de inworp. Taft met een sublieme pass. Hopson probeert naar een medespeler te passen. Horn rent richting de bal. Horn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Knott geeft de bal voor. Nelson is nu in balbezit. Nelson geeft een lange en hoge pass. McKinley is nu in balbezit. McKinley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Vonckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regis is nu in balbezit. Regis passt de bal met de wreef. Grayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grayson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ullman met een sublieme pass. Hawk heeft problemen om de bal te vangen. Horn bereikt de bal nog maar net als eerste. Horn haalt uit met een fantastische trap. Hawk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Friedel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Cochrane kopt de bal weg. Taft met een sublieme pass. Daar is Hopson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. McNaughty werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Meade bereikt de bal nog maar net als eerste. Meade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Argonauts 61%, Peaceful Colonels 39%.
Infamous Argonauts - Peaceful Colonels 0:2