Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peaceful Colonels Eastern Quakers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Owens geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hopson met een snelle inworp. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Grayson is nu in balbezit. Watts onderschept slim de pass. Watts probeert naar een medespeler te passen. Shelly rent richting de bal. Shelly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ullman met een snelle inworp. Grayson rent richting de bal. Grayson haalt uit met een fantastische trap. Magoffin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peaceful Colonels - Eastern Quakers 1:0

28e minuut.
Shelly geeft een lange en hoge pass. Quintanilla rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hopson ... Strafschop! Hopson krijgt een gele kaart. Quintanilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shelly legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. McNaughty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peaceful Colonels - Eastern Quakers 1:1

30e minuut.
Twellman probeert naar een medespeler te passen. Owens is nu in balbezit. Owens passt de bal zonder na te denken. Horn heeft problemen om de bal te vangen. Horn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Short verovert de bal door een tackle van achteren. Horn is nu in balbezit. Vito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horn raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Twellman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Owens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vito is nu in balbezit. Reis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reis krijgt een gele kaart. Vito raakt geblesseerd tijdens het duel. Vito met een snel genomen vrije trap. Daar is Knott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Letterman is nu in balbezit. Letterman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peaceful Colonels 50%, Eastern Quakers 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peaceful Colonels - Eastern Quakers 1:1

69e minuut.
Ullman rent richting de bal. Ullman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grayson de bal. Twellman rent richting de bal. Twellman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Brand speelt de bal door. Twellman heeft problemen om de bal te vangen. Letterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Shelly de bal. Shelly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vito is nu in balbezit. Vito passt de bal in één keer door. Wheeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Letterman is nu in balbezit. Letterman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Reis met een snelle inworp. Grayson rent richting de bal. Vito legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grayson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grayson neemt zijn aanloop. Magoffin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Owens met de inworp. Vito is nu in balbezit. Vito probeert naar een medespeler te passen. Letterman rent richting de bal. Letterman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peaceful Colonels 48%, Eastern Quakers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peaceful Colonels - Eastern Quakers 1:1