Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Wizards Patriotic Foxes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Mondale geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McGlone met een snelle inworp. Locke rent richting de bal. Locke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dimaggio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaragoza met de inworp. Klungelig pakt DiGiamarino de bal. DiGiamarino geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vonckx passt de bal zonder na te denken. McGinnis rent richting de bal. Zaragoza probeert naar een medespeler te passen. Oyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Knowles geeft een lange en hoge pass. Alleyne kopt de bal weg. Oyler bereikt de bal nog maar net als eerste. DiGiamarino rent richting de bal. DiGiamarino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zaragoza met een sublieme pass. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. DiGiamarino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. DiGiamarino is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Wizards 43%, Patriotic Foxes 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calm Wizards - Patriotic Foxes 0:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carter met de inworp. Mack kan de bal niet met de borst controleren. Oyler verovert de bal door een tackle van achteren. Oyler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Wizards - Patriotic Foxes 1:0

73e minuut.
Carter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vonckx rent richting de bal. Oyler rent richting de bal. Oyler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dimaggio de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
McGinnis rent richting de bal. Hoovler verovert de bal door een tackle van achteren. Hoovler speelt de bal door. Oyler is nu in balbezit. Oyler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Giddens is nu in balbezit. Giddens passt de bal met de wreef. Atwood is nu in balbezit. Vonckx is nu in balbezit. Vonckx geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Wizards 36%, Patriotic Foxes 64%.
Calm Wizards - Patriotic Foxes 1:0