Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highland Stars Great Cavaliers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight passt de bal zonder na te denken. Ransdell is nu in balbezit. Ransdell haalt uit met een fantastische trap. Ice probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highland Stars - Great Cavaliers 0:1

19e minuut.
Sutton is nu in balbezit. Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Knight passt de bal met de wreef. Long rent richting de bal. Long draait met de bal, schiet en ... Henderson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Long rent richting de bal. Kay is nu in balbezit. Long onderschept slim de pass. Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Highland Stars - Great Cavaliers 1:1

29e minuut.
Kay rent richting de bal. Long verovert de bal door een tackle van achteren. Mann rent richting de bal. Long rent richting de bal. Long schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ransdell is nu in balbezit. Mann begaat een overtreding. Ransdell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bradford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havlicek rent richting de bal. Havlicek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highland Stars 54%, Great Cavaliers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Highland Stars - Great Cavaliers 1:1

48e minuut.
Cila speelt de bal door. Erush bereikt de bal nog maar net als eerste. Erush passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Havlicek de bal. Havlicek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Critchfield geeft een hoge lob. Knight kopt de bal weg. Mann is nu in balbezit. Long is nu in balbezit. Long draait met de bal, schiet en ... Henderson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Highland Stars - Great Cavaliers 2:1

75e minuut.
Ransdell onderschept slim de pass. Ransdell met een sublieme pass. Bradford is nu in balbezit. Havlicek verovert de bal door een tackle van achteren. Havlicek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cila met een snelle inworp. Hull bereikt de bal nog maar net als eerste. Hull probeert naar een medespeler te passen. Havlicek rent richting de bal. Havlicek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highland Stars 59%, Great Cavaliers 41%.
Highland Stars - Great Cavaliers 2:1