Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D.C. Legends Rough Bloodhounds
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Griffith kopt de bal weg. Larue rent richting de bal. Larue probeert naar een medespeler te passen. Kotschau is nu in balbezit. Kotschau schiet op doel. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Redford rent richting de bal. Bogans rent richting de bal. Redford verovert de bal door een tackle van achteren. Redford schiet op doel. Barnett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. Legends - Rough Bloodhounds 1:0

14e minuut.
Springer met de inworp. Larue bereikt de bal nog maar net als eerste. Larue geeft een lange en hoge pass. Kotschau springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Larue verovert de bal door een tackle van achteren. Larue met een sublieme pass. Kotschau is nu in balbezit. Kotschau draait met de bal, schiet en ... Livingston probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D.C. Legends - Rough Bloodhounds 1:1

38e minuut.
Graham passt de bal met de wreef. Pickens is nu in balbezit. Pickens passt de bal met de wreef. Redford rent richting de bal. Redford draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.C. Legends 40%, Rough Bloodhounds 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
D.C. Legends - Rough Bloodhounds 1:1

57e minuut.
Nugent geeft de bal voor. Redford rent richting de bal. Quayle geeft een hoge lob. Quaid controleert de bal met de borst. Quaid haalt uit met een fantastische trap. Barnett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson speelt de bal door. Kotschau rent richting de bal. Larue rent richting de bal. Larue schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.C. Legends 49%, Rough Bloodhounds 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
D.C. Legends - Rough Bloodhounds 1:1