Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dangerous Wizards Quaking Spurs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darcy. Bronner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Dreyfus de bal onder controle te krijgen. Roland rent richting de bal. Yates rent richting de bal. Roland onderschept slim de pass. Roland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Yates verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner is nu in balbezit. Bronner passt de bal zonder na te denken. Dell rent richting de bal. Dell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner passt de bal zonder na te denken. Dell rent richting de bal. Dell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bronner passt de bal in één keer door. Harju bereikt de bal nog maar net als eerste. Harju speelt de bal door. Dell is nu in balbezit. Dell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dreyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens onderschept slim de pass. Levesque rent richting de bal. Stevens verovert de bal door een tackle van achteren. Stevens schiet op doel. Holton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Stevens rent richting de bal. Bronner onderschept slim de pass. Bronner passt de bal met de wreef. Dell is nu in balbezit. Dell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ashe trapt de bal weg. Yates bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darcy. Darcy krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Mathers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathers geeft een hoge lob. Inworp. Capps met een snelle inworp. Klungelig pakt Bronner de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ashe trapt de bal weg van het doel. Stevens kopt de bal weg. Levesque rent richting de bal. Roland rent richting de bal. Roland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Wizards 34%, Quaking Spurs 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dangerous Wizards - Quaking Spurs 0:0

81e minuut.
Dreyfus verovert de bal door een tackle van achteren. Dreyfus met een sublieme pass. Bronner rent richting de bal. Dell is nu in balbezit. Dell haalt uit met een fantastische trap. Leslie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Wizards 37%, Quaking Spurs 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dangerous Wizards - Quaking Spurs 0:0