Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Wildcats Terrifying Galaxy
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrus maakt een afschuwelijke overtreding. Cyrus krijgt een gele kaart.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diamond met een harde bal richting middenveld. Odgers kopt de bal weg. Aaron is nu in balbezit. Aaron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Richardson geeft de bal voor. Cherundolo is nu in balbezit. McKnight rent richting de bal. McKnight draait met de bal, schiet en ... Diamond werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Wildcats - Terrifying Galaxy 1:0

31e minuut.
Coleman geeft een hoge lob. Inworp. Creasman met een snelle inworp. Magoffin heeft problemen om de bal te vangen. Magoffin draait met de bal, schiet en ... Diamond bokst de bal weg.

43e minuut.
Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Creasman onderschept slim de pass. Creasman met een sublieme pass. Magoffin rent richting de bal. Magoffin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Wildcats 45%, Terrifying Galaxy 55%.
Red Wildcats - Terrifying Galaxy 1:0

80e minuut.
Mason met de inworp. Magoffin is nu in balbezit. Magoffin draait met de bal, schiet en ... Cherundolo is nu in balbezit. Cherundolo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Wildcats 45%, Terrifying Galaxy 55%.
Red Wildcats - Terrifying Galaxy 1:0