Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abysmal Raptors Daring Dragons
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 22.4
waardeloos Schieten matig
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Lamb speelt de bal door. Lemond is nu in balbezit. Lemond geeft een lange en hoge pass. Vilita is nu in balbezit. Vilita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abysmal Raptors - Daring Dragons 1:0

7e minuut.
Booth trapt de bal weg. Valles bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell maakt een afschuwelijke overtreding. Mitchell krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Valles raakt geblesseerd tijdens het duel. Valles zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McCoy heeft problemen om de bal te vangen. McCoy geeft een hoge lob. Green is nu in balbezit. Green draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Green rent richting de bal. Green speelt de bal door. Everall geeft de bal voor. Testo springt en kopt de bal. Erush werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abysmal Raptors - Daring Dragons 1:1

18e minuut.
Busch rent richting de bal. Valles verovert de bal door een tackle van achteren. Valles passt de bal zonder na te denken. Testo bereikt de bal nog maar net als eerste. Testo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Daar is Busch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McArthur is nu in balbezit. McArthur passt de bal met de wreef. Lamb rent richting de bal. Lamb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Testo is nu in balbezit. McArthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobrega legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McArthur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McArthur legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Green passt de bal zonder na te denken. Testo rent richting de bal. Nobrega rent richting de bal. Testo onderschept slim de pass. Testo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
McArthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaven is nu in balbezit. McArthur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McArthur krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abysmal Raptors 55%, Daring Dragons 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abysmal Raptors - Daring Dragons 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt McArthur de bal. Testo rent richting de bal. McArthur rent richting de bal. McArthur schiet op doel. Erush maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abysmal Raptors - Daring Dragons 1:2

65e minuut.
Booth kopt de bal weg. Testo is nu in balbezit. Gaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Testo verovert de bal door een tackle van achteren. Testo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
McArthur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yankey komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankey onderschept slim de pass. Yankey passt de bal zonder na te denken. Testo is nu in balbezit. Testo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Yankey onderschept slim de pass. Yankey met een sublieme pass. Nobrega rent richting de bal. Testo verovert de bal door een tackle van achteren. Testo draait met de bal, schiet en ... Erush bokst de bal weg.

86e minuut.
Mitchell rent richting de bal. Mitchell met een sublieme pass. Testo is nu in balbezit. Testo schiet op doel. Booth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erush bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abysmal Raptors 62%, Daring Dragons 38%.
Abysmal Raptors - Daring Dragons 1:2