Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Tornado Red Wildcats
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Norris rent richting de bal. Magoffin onderschept slim de pass. Magoffin passt de bal zonder na te denken. Rimando bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimando haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Archibald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason geeft een lange en hoge pass. Creasman krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lavigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavigne passt de bal zonder na te denken. Archibald rent richting de bal. Rimando onderschept slim de pass. Rimando schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Norris onderschept slim de pass. Norris probeert naar een medespeler te passen. Magoffin probeert de bal met de borst te controleren. McKnight rent richting de bal. McKnight schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mason geeft de bal voor. Daar is Schroeder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degurian bereikt de bal nog maar net als eerste. Magoffin verovert de bal door een tackle van achteren. Magoffin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Tornado - Red Wildcats 0:1

39e minuut.
Archibald bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath verovert de bal door een tackle van achteren. McGrath passt de bal met de wreef. Rimando is nu in balbezit. Rimando draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rimando probeert de bal aan de voet te houden. de la Torre speelt de bal door. Lavigne kan de bal niet met de borst controleren. Rimando rent richting de bal. Rimando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flagrant Tornado - Red Wildcats 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Tornado 53%, Red Wildcats 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flagrant Tornado - Red Wildcats 1:1

67e minuut.
Mason passt de bal zonder na te denken. McKnight is nu in balbezit. Magoffin is nu in balbezit. Magoffin draait met de bal, schiet en ... D`Angelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Tornado - Red Wildcats 1:2

88e minuut.
McGrath passt de bal met de wreef. Mason rent richting de bal. Mason speelt de bal door. McKnight is nu in balbezit. McKnight haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Tornado 53%, Red Wildcats 47%.
Flagrant Tornado - Red Wildcats 1:2