Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrifying Galaxy Rough Bloodhounds
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Meade heeft problemen om de bal te vangen. Davidson geeft een lange en hoge pass. Gray kopt de bal weg. Aaron is nu in balbezit. Aaron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Barnett probeert naar een medespeler te passen. Aaron rent richting de bal. Quayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaron onderschept slim de pass. Aaron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aaron rent richting de bal. Aaron draait met de bal, schiet en ... Barnett probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnold met de inworp. Springer probeert naar een medespeler te passen. Larue bereikt de bal nog maar net als eerste. Larue draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Davidson probeert naar een medespeler te passen. Kotschau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotschau passt de bal met de wreef. Larue bereikt de bal nog maar net als eerste. Larue schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrifying Galaxy 40%, Rough Bloodhounds 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terrifying Galaxy - Rough Bloodhounds 0:0

72e minuut.
Springer rent richting de bal. Springer geeft de bal voor. Cherundolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotschau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotschau draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrifying Galaxy - Rough Bloodhounds 0:1

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Meade neemt de hoekschop. Quayle is nu in balbezit. Aaron onderschept slim de pass. Aaron draait met de bal, schiet en ... Barnett bokst de bal weg.

87e minuut.
Bogans onderschept slim de pass. Bogans probeert naar een medespeler te passen. Kotschau rent richting de bal. Larue is nu in balbezit. Larue haalt uit met een fantastische trap. Diamond verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrifying Galaxy 52%, Rough Bloodhounds 48%.
Terrifying Galaxy - Rough Bloodhounds 0:1