Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abysmal Raptors Horrible Dragons
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Vilita met de inworp. Mitchell rent richting de bal. Mitchell geeft een hoge lob. Lemond is nu in balbezit. Lemond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abysmal Raptors - Horrible Dragons 1:0

8e minuut.
Frost geeft een hoge lob. Booth probeert de bal met de borst te controleren. Buno is nu in balbezit. Buno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abysmal Raptors - Horrible Dragons 1:1

45e minuut.
Barton speelt de bal door. Zito geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koufax de bal. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abysmal Raptors 50%, Horrible Dragons 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abysmal Raptors - Horrible Dragons 1:1

47e minuut.
Faulk met een sublieme pass. Frost rent richting de bal. Frost passt de bal in één keer door. Buno is nu in balbezit. Buno draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Abysmal Raptors - Horrible Dragons 1:2

49e minuut.
Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemond verovert de bal door een tackle van achteren. Lemond probeert naar een medespeler te passen. Lamb rent richting de bal. Lamb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Frost verovert de bal door een tackle van achteren. Frost met een sublieme pass. Buno bereikt de bal nog maar net als eerste. Buno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Frost verovert de bal door een tackle van achteren. Frost met een sublieme pass. Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Buno rent richting de bal. Buno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Faulk is nu in balbezit. Frost bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitchell. Mitchell krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Koufax probeert naar een medespeler te passen. Lemond probeert naar een medespeler te passen. Millard heeft problemen om de bal te vangen. Lamb verovert de bal door een tackle van achteren. Lamb draait met de bal, schiet en ... McRamus bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vilita met een snelle inworp. Mitchell heeft problemen om de bal te vangen. Frost rent richting de bal. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abysmal Raptors 53%, Horrible Dragons 47%.
Abysmal Raptors - Horrible Dragons 1:2