Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Port Yankees D.C. Fire
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Hartnett rent richting de bal. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson speelt de bal door. Cosby rent richting de bal. Cosby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hartnett geeft een hoge lob. McArthur bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McArthur raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tyler neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal. Irons bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Blanding probeert naar een medespeler te passen. Cochrane speelt de bal door. McMahen met een sublieme pass. Garlick is nu in balbezit. Garlick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dole geeft de bal voor. Hartnett kopt de bal weg. Klungelig pakt McArthur de bal. Garlick is nu in balbezit. Garlick schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Yankees 71%, D.C. Fire 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Port Yankees - D.C. Fire 0:0

51e minuut.
Cosby schiet op doel. Quattrocchi kopt de bal weg. Piazza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosby haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ferguson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hartnett de bal. Gibson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hartnett wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Currey bereikt de bal nog maar net als eerste. Currey passt de bal zonder na te denken. Daar is Farrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garlick is nu in balbezit. Garlick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Irons speelt de bal door. Chery kopt de bal weg. McMahen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McArthur is nu in balbezit. McArthur geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Yankees 45%, D.C. Fire 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Port Yankees - D.C. Fire 0:0