Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Bluebloods Entertaining Patriots
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Kolb met een snelle inworp. Hatfield is nu in balbezit. Hatfield probeert naar een medespeler te passen. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Bluebloods 62%, Entertaining Patriots 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorious Bluebloods - Entertaining Patriots 0:0

49e minuut.
Chery rent richting de bal. Afrikka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chery is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chery zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kante geeft de bal voor. Boswell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boswell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Garner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutcher met de inworp. Hatfield is nu in balbezit. Hatfield geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Conklin kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Griffith met een snelle inworp. Chery rent richting de bal. Chery passt de bal met de wreef. Boswell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boswell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pitt rent richting de bal. Hatfield verovert de bal door een tackle van achteren. Hatfield passt de bal zonder na te denken. Boswell is nu in balbezit. Boswell haalt uit met een fantastische trap. Moreno bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Bluebloods - Entertaining Patriots 1:0

77e minuut.
Conklin geeft de bal voor. Ekelund is nu in balbezit. Fanning verovert de bal door een tackle van achteren. Fanning draait met de bal, schiet en ... Franchino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glorious Bluebloods - Entertaining Patriots 1:1

81e minuut.
Afrikka met een sublieme pass. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fanning. Ekelund raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Bluebloods 37%, Entertaining Patriots 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorious Bluebloods - Entertaining Patriots 1:1