Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Port Yankees Rough Rabbits
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Coggins met de inworp. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson passt de bal in één keer door. Cosby is nu in balbezit. Cosby haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gibson passt de bal met de wreef. Elliott is nu in balbezit. Goodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott onderschept slim de pass. Elliott probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cosby is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carroll. Cosby is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferguson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Benton rent richting de bal. Benton geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Moose zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Faulkner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faulkner geeft een hoge lob. Wayans is nu in balbezit. Wayans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Port Yankees - Rough Rabbits 0:1

20e minuut.
Vaca onderschept slim de pass. Vaca passt de bal met de wreef. Klungelig pakt McMahen de bal. Faulkner bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulkner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wayans geeft de bal voor. Brenner rent richting de bal. Brenner met een sublieme pass. Faulkner heeft problemen om de bal te vangen. Faulkner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Brenner verovert de bal door een tackle van achteren. Faulkner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulkner verovert de bal door een tackle van achteren. Faulkner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gibson probeert de bal met de borst te controleren. Faulkner is nu in balbezit. Faulkner probeert naar een medespeler te passen. Rhyne rent richting de bal. Rhyne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Port Yankees - Rough Rabbits 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Yankees 61%, Rough Rabbits 39%.
Port Yankees - Rough Rabbits 0:2

49e minuut.
Faulkner onderschept slim de pass. Faulkner probeert naar een medespeler te passen. Rhyne is nu in balbezit. Rhyne schiet op doel. Irons maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Brenner rent richting de bal. Ferguson onderschept slim de pass. Cochrane probeert naar een medespeler te passen. Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosby draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Faulkner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson speelt de bal door. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Carroll rent richting de bal. Carroll geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cochrane geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cosby is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cochrane neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Port Yankees - Rough Rabbits 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Yankees 44%, Rough Rabbits 56%.
Port Yankees - Rough Rabbits 1:2