Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Fire Glorious Bluebloods
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Foll verovert de bal door een tackle van achteren. Boswell bereikt de bal nog maar net als eerste. Foll tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boswell wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Boswell kan niet meer verder spelen. Trimble komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Chery is nu in balbezit. Kenton verovert de bal door een tackle van achteren. Kenton passt de bal in één keer door. Burgess is nu in balbezit. Burgess schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Fire - Glorious Bluebloods 1:0

36e minuut.
Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace onderschept slim de pass. Wallace probeert naar een medespeler te passen. Burgess rent richting de bal. Burgess schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Fire 34%, Glorious Bluebloods 66%.
Mighty Fire - Glorious Bluebloods 1:0

49e minuut.
Kante met een snelle inworp. Kolb probeert de bal met de borst te controleren. Hardy speelt de bal door. Hatfield is nu in balbezit. Hatfield schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kenton passt de bal in één keer door. Daar is Chery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgess rent richting de bal. Kenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace verovert de bal door een tackle van achteren. Kante rent richting de bal. Wallace verovert de bal door een tackle van achteren. Wallace geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Trimble onderschept slim de pass. Alcott rent richting de bal. Hatfield verovert de bal door een tackle van achteren. Trimble rent richting de bal. Trimble haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mighty Fire - Glorious Bluebloods 1:1

83e minuut.
Hardy rent richting de bal. Hardy geeft een hoge lob. Ekelund rent richting de bal. Kenton verovert de bal door een tackle van achteren. Kenton haalt uit met een fantastische trap. Franchino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harding probeert de bal aan de voet te houden. Kenton is nu in balbezit. Kenton schiet op doel. Franchino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Fire - Glorious Bluebloods 2:1

87e minuut.
Kante rent richting de bal. Kante geeft een hoge lob. Trimble bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimble haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mighty Fire - Glorious Bluebloods 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Fire 48%, Glorious Bluebloods 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mighty Fire - Glorious Bluebloods 2:2