Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Heat Mysterious Kangaroos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Alleyne heeft problemen om de bal te vangen. Wizard is nu in balbezit. Wizard met een sublieme pass. McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. McQueen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
McGwire geeft een lange en hoge pass. Christopher probeert de bal aan de voet te houden. Terris onderschept slim de pass. Sherwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Heat - Mysterious Kangaroos 1:0

34e minuut.
McQueen rent richting de bal. Alleyne is nu in balbezit. Christopher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christopher krijgt een gele kaart. Alleyne roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Alleyne kan niet meer verder spelen. Keene komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Carey geeft de bal voor. Inworp. James zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sherwood rent richting de bal. Sherwood draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Heat 43%, Mysterious Kangaroos 57%.
Great Heat - Mysterious Kangaroos 1:0

50e minuut.
Sherwood passt de bal zonder na te denken. Terris rent richting de bal. Terris passt de bal in één keer door. Sherwood is nu in balbezit. Sherwood haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Wizard speelt de bal door. Sherwood rent richting de bal. Sherwood speelt de bal door. Terris rent richting de bal. Terris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
O`Toole geeft een hoge lob. Rambo kopt de bal weg. Keene bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard verovert de bal door een tackle van achteren. Wizard schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Heat 46%, Mysterious Kangaroos 54%.
Great Heat - Mysterious Kangaroos 1:0