Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Entertaining Patriots Icy Kings
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Ashcroft geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cyrus met een snelle inworp. Skinner is nu in balbezit. Skinner geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Skinner passt de bal zonder na te denken. Dempsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dempsey probeert naar een medespeler te passen. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
McLeish geeft een hoge lob. Klungelig pakt Felton de bal. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning schiet op doel. Thurman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Entertaining Patriots - Icy Kings 1:0

15e minuut.
Nagy verovert de bal door een tackle van achteren. Coachman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nagy raakt geblesseerd tijdens het duel. Nagy met een snel genomen vrije trap. Thurman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ashcroft is nu in balbezit. Cyrus onderschept slim de pass. Cyrus met een sublieme pass. Skinner is nu in balbezit. Skinner haalt uit met een fantastische trap. Varholak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Afrikka probeert naar een medespeler te passen. Dempsey probeert naar een medespeler te passen. Fanning rent richting de bal. Fanning draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Stone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stone passt de bal met de wreef. Coachman controleert de bal met de borst. McLeish bereikt de bal nog maar net als eerste. McLeish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning passt de bal in één keer door. Atwood geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Malik de bal. Malik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Entertaining Patriots - Icy Kings 1:1

33e minuut.
Coachman kan de bal niet met de borst controleren. McLeish bereikt de bal nog maar net als eerste. Atwood tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McLeish is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Afrikka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ashcroft geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cyrus met een snelle inworp. Skinner is nu in balbezit. Skinner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dempsey is nu in balbezit. Dempsey passt de bal zonder na te denken. Coachman probeert de bal met de borst te controleren. Fanning is nu in balbezit. Fanning draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Entertaining Patriots - Icy Kings 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Entertaining Patriots 41%, Icy Kings 59%.
Entertaining Patriots - Icy Kings 2:1

51e minuut.
Skinner passt de bal in één keer door. Atwood is nu in balbezit. Atwood passt de bal met de wreef. Skinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Skinner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrus verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrus probeert naar een medespeler te passen. Skinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Skinner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Entertaining Patriots - Icy Kings 2:2

85e minuut.
Dempsey is nu in balbezit. Dempsey passt de bal in één keer door. Coachman bereikt de bal nog maar net als eerste. McLeish rent richting de bal. McLeish haalt uit met een fantastische trap. Thurman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Entertaining Patriots 41%, Icy Kings 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Entertaining Patriots - Icy Kings 2:2