Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Heroes D.C. Fire
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
McArthur rent richting de bal. de la Torre verovert de bal door een tackle van achteren. de la Torre probeert naar een medespeler te passen. Hall rent richting de bal. Hall haalt uit met een fantastische trap. Worthen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Bogans heeft problemen om de bal te vangen. Hartnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stewart krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber rent richting de bal. Tyler verovert de bal door een tackle van achteren. Tyler haalt uit met een fantastische trap. Lambert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Heroes - D.C. Fire 0:1

18e minuut.
Bogans verovert de bal door een tackle van achteren. Bogans met een sublieme pass. Vito rent richting de bal. Vito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eastern Heroes - D.C. Fire 1:1

19e minuut.
Weber verovert de bal door een tackle van achteren. Weber passt de bal zonder na te denken. Vito is nu in balbezit. Vito haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fivozinsky de bal onder controle te krijgen. Worthen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Worthen probeert naar een medespeler te passen. Stewart kopt de bal weg. Daar is Quattrocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vito rent richting de bal. Vito haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Hartnett rent richting de bal. Hall onderschept slim de pass. Hall geeft een hoge lob. Vito heeft problemen om de bal te vangen. Vito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chery rent richting de bal. de la Torre is nu in balbezit. de la Torre speelt de bal door. Vito is nu in balbezit. Vito schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Stewart heeft problemen om de bal te vangen. Garlick rent richting de bal. Tyler is nu in balbezit. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Heroes 41%, D.C. Fire 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eastern Heroes - D.C. Fire 1:1

49e minuut.
de la Torre met een sublieme pass. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartnett begaat een overtreding. Hartnett krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Garlick is nu in balbezit. Garlick passt de bal zonder na te denken. Tyler rent richting de bal. Tyler draait met de bal, schiet en ... Lambert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Heroes - D.C. Fire 1:2

57e minuut.
Weber verovert de bal door een tackle van achteren. Vito is nu in balbezit. Chery tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vito is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weber wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyler speelt de bal door. Daar is Alsman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Heroes 45%, D.C. Fire 55%.
Eastern Heroes - D.C. Fire 1:2