Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dirty Bobcats Shameful Zebras
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Cox de bal onder controle te krijgen. Kreis rent richting de bal. Kreis probeert naar een medespeler te passen. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox passt de bal zonder na te denken. Fillmore is nu in balbezit. Lindner verovert de bal door een tackle van achteren. Lindner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox met een sublieme pass. Klungelig pakt Lindner de bal. Lindner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Bobcats - Shameful Zebras 1:0

13e minuut.
Hoover is nu in balbezit. Cox onderschept slim de pass. Cox probeert naar een medespeler te passen. Jones is nu in balbezit. Jones schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chesney passt de bal zonder na te denken. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillmore schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fillmore is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lindner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cox met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kreis rent richting de bal. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. McArthur verovert de bal door een tackle van achteren. Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dunseth geeft een lange en hoge pass. Murphy is nu in balbezit. Lindner verovert de bal door een tackle van achteren. Lindner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Bobcats - Shameful Zebras 2:0

42e minuut.
Dunseth probeert naar een medespeler te passen. Lindner is nu in balbezit. Chesney is nu in balbezit. Chesney schiet op doel. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Bobcats 47%, Shameful Zebras 53%.
Dirty Bobcats - Shameful Zebras 2:0

46e minuut.
Kreis passt de bal in één keer door. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones onderschept slim de pass. Jones schiet op doel. Abbott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kreis rent richting de bal. Paal! Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Bobcats - Shameful Zebras 2:1

56e minuut.
Radzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinsky probeert naar een medespeler te passen. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap. Abbott maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kreis rent richting de bal. Ball rent richting de bal. Kreis verovert de bal door een tackle van achteren. Jones is nu in balbezit. Jones draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dunseth passt de bal met de wreef. Branch is nu in balbezit. Kreis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kreis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Bobcats 54%, Shameful Zebras 46%.
Dirty Bobcats - Shameful Zebras 2:1