Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Scorers Hard Vandals
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Wilkinson speelt de bal door. Harlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lance rent richting de bal. Harlan verovert de bal door een tackle van achteren. Harlan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ralston rent richting de bal. Ralston speelt de bal door. Van Horn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harlan is nu in balbezit. Harlan haalt uit met een fantastische trap. Bias bokst de bal weg.

10e minuut.
Edmonson geeft een lange en hoge pass. Powell is nu in balbezit. Powell geeft een lange en hoge pass. Wolff rent richting de bal. Wolff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Scorers - Hard Vandals 1:0

25e minuut.
Ashcroft geeft een hoge lob. Faulkner rent richting de bal. Faulkner passt de bal met de wreef. Wolff is nu in balbezit. Wolff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Scorers 42%, Hard Vandals 58%.
CD Scorers - Hard Vandals 1:0

54e minuut.
Onstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulkner verovert de bal door een tackle van achteren. Faulkner passt de bal met de wreef. Wolff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
McBride geeft de bal voor. Myers is nu in balbezit. Wolff onderschept slim de pass. Wolff haalt uit met een fantastische trap. Tarley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wolff probeert de bal met de borst te controleren. Faulkner is nu in balbezit. Ralston begaat een overtreding. Ralston krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Scorers 40%, Hard Vandals 60%.
CD Scorers - Hard Vandals 1:0