Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Panthers Ferocious Burn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biggerstaff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marshall heeft problemen om de bal te vangen. Marshall geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Brenes verovert de bal door een tackle van achteren. Olsen verovert de bal door een tackle van achteren. Garlick verovert de bal door een tackle van achteren. Goldberg rent richting de bal. Goldberg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Castillo rent richting de bal. Biggerstaff onderschept slim de pass. Biggerstaff geeft een lange en hoge pass. Bogans rent richting de bal. Bogans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Panthers - Ferocious Burn 0:1

30e minuut.
Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sherwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherwood probeert naar een medespeler te passen. Goldberg rent richting de bal. Goldberg schiet op doel. Salter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Sherwood raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cheshire komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Cheshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick onderschept slim de pass. Garlick met een sublieme pass. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Panthers 55%, Ferocious Burn 45%.
Dark Panthers - Ferocious Burn 0:1

61e minuut.
Klungelig pakt Cheshire de bal. Goldberg speelt de bal door. Brenes rent richting de bal. Olsen onderschept slim de pass. Olsen draait met de bal, schiet en ... Salter bokst de bal weg.

63e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheshire rent richting de bal. Met opzet legt Marshall zijn tegenspeler op de grond. Marshall krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Bueller onderschept slim de pass. Bueller passt de bal in één keer door. Capps rent richting de bal. Goldberg onderschept slim de pass. Goldberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Garlick kan de bal niet met de borst controleren. Garlick passt de bal in één keer door. Cassidy rent richting de bal. Bogans onderschept slim de pass. Bogans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Panthers - Ferocious Burn 0:2

86e minuut.
Booth speelt de bal door. Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsen is nu in balbezit. Olsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Panthers 37%, Ferocious Burn 63%.
Dark Panthers - Ferocious Burn 0:2