Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectacular Bloodhounds Shameful Zebras
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Petke rent richting de bal. Radzinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Radzinsky met een sublieme pass. Jones is nu in balbezit. Jones schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Wilkinson geeft een hoge lob. Inworp. Morman met de inworp. Myernick controleert de bal met de borst. Myernick schiet op doel. De bal raakt de paal. Murphy heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Bloodhounds - Shameful Zebras 1:0

9e minuut.
Myernick rent richting de bal. Jones onderschept slim de pass. Jones passt de bal zonder na te denken. Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jones rent richting de bal. Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones is nu in balbezit. Jones haalt uit met een fantastische trap. Bradshaw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Radzinsky zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Jones rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Eldridge speelt de bal door. Inworp. Hoover met een snelle inworp. Kreis probeert de bal met de borst te controleren. Kreis haalt uit met een fantastische trap. Swinehart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Livingston probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jones rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Livingston. Livingston krijgt een gele kaart. Jones raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Morman verovert de bal door een tackle van achteren. Myernick rent richting de bal. Myernick speelt de bal door. Pugmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Pugmire haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Bloodhounds 49%, Shameful Zebras 51%.
Spectacular Bloodhounds - Shameful Zebras 1:0

46e minuut.
Jones is nu in balbezit. Kreis rent richting de bal. Livingston verovert de bal door een tackle van achteren. Jones onderschept slim de pass. Jones schiet op doel. Swinehart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Myernick rent richting de bal. Wilkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Livingston maakt een afschuwelijke overtreding. Livingston krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

49e minuut.
Klungelig pakt Bradshaw de bal. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronin is nu in balbezit. Jones onderschept slim de pass. Jones haalt uit met een fantastische trap. Swinehart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Hoover probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilkinson is nu in balbezit. Kreis is nu in balbezit. Kreis schiet op doel. Petke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spectacular Bloodhounds - Shameful Zebras 1:1

64e minuut.
Radzinsky met de inworp. Kreis is nu in balbezit. Petke onderschept slim de pass. Jones rent richting de bal. Jones schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Swinehart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Bradshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones is nu in balbezit. Jones haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Myernick is nu in balbezit. Pugmire rent richting de bal. Myernick rent richting de bal. Pugmire rent richting de bal. Pugmire draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Bloodhounds - Shameful Zebras 2:1

71e minuut.
Jones passt de bal in één keer door. Morman rent richting de bal. Breza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Breza krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Wilkinson probeert naar een medespeler te passen. Bradshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones verovert de bal door een tackle van achteren. Jones haalt uit met een fantastische trap. Swinehart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spectacular Bloodhounds - Shameful Zebras 2:2

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radzinsky met een snelle inworp. Petke rent richting de bal. Hoover rent richting de bal. Hoover geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Bloodhounds - Shameful Zebras 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Bloodhounds 70%, Shameful Zebras 30%.
Spectacular Bloodhounds - Shameful Zebras 2:3