Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Pistons Dirty Bobcats
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Capano kopt de bal weg. Branch bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesney rent richting de bal. Chesney draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Holton de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Dirty Bobcats 0:1

23e minuut.
McArthur speelt de bal door. Daar is Branch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depp met een sublieme pass. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Butler neemt de hoekschop. Collier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Cox is nu in balbezit. Cox geeft een lange en hoge pass. Barr probeert de bal met de borst te controleren. Lindner is nu in balbezit. Lindner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Holton bereikt de bal nog maar net als eerste. Branch bereikt de bal nog maar net als eerste. Holton onderschept slim de pass. Lashley is nu in balbezit. Lashley draait met de bal, schiet en ... Abbott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Holton geeft een hoge lob. Dunseth is nu in balbezit. Dunseth passt de bal met de wreef. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Pistons 57%, Dirty Bobcats 43%.
Red Pistons - Dirty Bobcats 0:1

53e minuut.
Knowles kopt de bal weg. Daar is Depp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrell draait met de bal, schiet en ... Abbott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Pistons - Dirty Bobcats 1:1

68e minuut.
Gros rent richting de bal. Lindner onderschept slim de pass. Lindner schiet op doel. Collier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Capano de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Dirty Bobcats 1:2

68e minuut.
Lashley probeert naar een medespeler te passen. Ferrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrell passt de bal met de wreef. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Dirty Bobcats 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Pistons 44%, Dirty Bobcats 56%.
Red Pistons - Dirty Bobcats 1:3