Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Scorers Bluegrass Frogs
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Sierman speelt de bal door. Bogans bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulkner met een sublieme pass. Wolff rent richting de bal. Wolff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kay met een sublieme pass. Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft speelt de bal door. Wolff rent richting de bal. Wolff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cassar is nu in balbezit. Faulkner onderschept slim de pass. Faulkner met een sublieme pass. Wolff is nu in balbezit. Wolff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Wolff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grace verovert de bal door een tackle van achteren. Faulkner verovert de bal door een tackle van achteren. Faulkner haalt uit met een fantastische trap. Pinner probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bogans kopt de bal weg. Ashcroft is nu in balbezit. Dunn met een sublieme pass. Bath bereikt de bal nog maar net als eerste. Bath geeft een hoge lob. Bias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bogans kan de bal niet met de borst controleren. Faulkner rent richting de bal. Faulkner speelt de bal door. Wolff rent richting de bal. Wolff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Scorers 50%, Bluegrass Frogs 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Scorers - Bluegrass Frogs 0:0

63e minuut.
Faulkner passt de bal in één keer door. Wolff is nu in balbezit. Wolff schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pinner de bal onder controle te krijgen. Kirwan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Scorers - Bluegrass Frogs 1:0

69e minuut.
Grace geeft de bal voor. Inworp. McBride met de inworp. Hill geeft een lange en hoge pass. Powell kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Alford passt de bal zonder na te denken. Ashcroft probeert naar een medespeler te passen. Pinner rent richting de bal. Wolff verovert de bal door een tackle van achteren. Wolff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Scorers 40%, Bluegrass Frogs 60%.
CD Scorers - Bluegrass Frogs 1:0