Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferocious Burn Jumping Crew
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Goodrich rent richting de bal. Castilla maakt een afschuwelijke overtreding. Goodrich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wade met een snel genomen vrije trap. Bogans bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Albright speelt de bal door. Castilla rent richting de bal. Wade is nu in balbezit. Castilla verovert de bal door een tackle van achteren. Castilla geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Albright probeert naar een medespeler te passen. Caugherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Caugherty speelt de bal door. Edison is nu in balbezit. Edison draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Goodson rent richting de bal. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall met een sublieme pass. Bogans rent richting de bal. Bogans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Burn - Jumping Crew 1:0

38e minuut.
Presley onderschept slim de pass. Presley met een sublieme pass. Edison bereikt de bal nog maar net als eerste. Caugherty rent richting de bal. Caugherty draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ferocious Burn - Jumping Crew 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Burn 43%, Jumping Crew 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ferocious Burn - Jumping Crew 1:1

53e minuut.
Albright bereikt de bal nog maar net als eerste. Albright geeft een lange en hoge pass. Edison is nu in balbezit. Caugherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Caugherty haalt uit met een fantastische trap. Salter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caugherty rent richting de bal. Caugherty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Caugherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Caugherty passt de bal met de wreef. Edison bereikt de bal nog maar net als eerste. Edison draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Goodrich onderschept slim de pass. Englund rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goodrich. Goodrich krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jones niet meer kan verder spelen. Arnold komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Augustus rent richting de bal. Augustus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biggerstaff met een snelle inworp. Marshall geeft een hoge lob. Arnold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bogans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Burn - Jumping Crew 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Burn 50%, Jumping Crew 50%.
Ferocious Burn - Jumping Crew 2:1