Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Zebras Ferocious Burn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Inworp. Blakely zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kreis is nu in balbezit. Kreis geeft een lange en hoge pass. Salter probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis rent richting de bal. Jones rent richting de bal. Jones schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Garlick passt de bal met de wreef. Jones is nu in balbezit. Kreis is nu in balbezit. Kreis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maynard de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Zebras - Ferocious Burn 1:0

30e minuut.
Murphy passt de bal in één keer door. Hoover bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepson rent richting de bal. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jones probeert de bal aan de voet te houden. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick passt de bal zonder na te denken. Blakely is nu in balbezit. Blakely schiet op doel. Salter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Daar is Bogans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall rent richting de bal. Breza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogans onderschept slim de pass. Bogans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shameful Zebras - Ferocious Burn 1:1

41e minuut.
Hoover passt de bal met de wreef. Blakely rent richting de bal. Garlick speelt de bal door. Jones rent richting de bal. Jones draait met de bal, schiet en ... Salter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Zebras - Ferocious Burn 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Zebras 41%, Ferocious Burn 59%.
Shameful Zebras - Ferocious Burn 2:1

53e minuut.
Fillmore met een sublieme pass. Jones rent richting de bal. Capps rent richting de bal. Jones verovert de bal door een tackle van achteren. Jones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Zebras - Ferocious Burn 3:1

60e minuut.
Murphy geeft de bal voor. Radzinsky rent richting de bal. Radzinsky speelt de bal door. Jones rent richting de bal. Jones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Zebras - Ferocious Burn 4:1

66e minuut.
Inworp. Capps met een snelle inworp. Garlick is nu in balbezit. Kreis onderschept slim de pass. Kreis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Wade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinsky passt de bal zonder na te denken. Jones is nu in balbezit. Jones schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kreis is nu in balbezit. Brenes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kreis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kreis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Zebras - Ferocious Burn 5:1

76e minuut.
Fillmore geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biggerstaff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marshall geeft een hoge lob. Bogans bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Bogans haalt uit met een fantastische trap. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Zebras - Ferocious Burn 5:2

82e minuut.
Biggerstaff passt de bal met de wreef. Garlick rent richting de bal. Garlick probeert naar een medespeler te passen. Bogans bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogans draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Hoover bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall rent richting de bal. Hoover tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marshall moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marshall kan niet meer verder spelen. Mullan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Zebras 45%, Ferocious Burn 55%.
Shameful Zebras - Ferocious Burn 5:2