Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dirty Bobcats Great Spurs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Chesney rent richting de bal. Lindner rent richting de bal. Camden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camden krijgt een gele kaart. Lindner roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lindner kan niet meer verder spelen. Oaker komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Inworp. Zimmerman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laurel geeft een hoge lob. Meck rent richting de bal. Meck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Abbott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler passt de bal zonder na te denken. Oaker is nu in balbezit. Chesney bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesney haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
McArthur rent richting de bal. Meck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McArthur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Branch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Forutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oaker onderschept slim de pass. Chesney rent richting de bal. Chesney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abbott trapt de bal weg. Laurel kopt de bal weg. Hahnemann is nu in balbezit. Hahnemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Bobcats - Great Spurs 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Bobcats 46%, Great Spurs 54%.
Dirty Bobcats - Great Spurs 0:1

53e minuut.
Zucker is nu in balbezit. Zucker geeft de bal voor. Meck rent richting de bal. Meck schiet op doel. Ball probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Bobcats - Great Spurs 0:2

59e minuut.
Chesney met een sublieme pass. Forutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oaker is nu in balbezit. Klungelig pakt Chesney de bal. Chesney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wagner trapt de bal weg van het doel. Daar is Hahnemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimmerman met een sublieme pass. Meck is nu in balbezit. Meck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Laurel met een snelle inworp. Hahnemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hahnemann raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hahnemann neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Ball rent richting de bal. Ball passt de bal in één keer door. Camden is nu in balbezit. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Bobcats 47%, Great Spurs 53%.
Dirty Bobcats - Great Spurs 0:2