Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jumping Crew Bluegrass Frogs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Goodson is nu in balbezit. Cochran begaat een overtreding. Goodson raakt geblesseerd tijdens het duel. Goodson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Edison bereikt de bal nog maar net als eerste. Edison draait met de bal, schiet en ... Grace probeert de bal aan de voet te houden. Kirwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumping Crew - Bluegrass Frogs 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kay met een snelle inworp. Cochran bereikt de bal nog maar net als eerste. Caugherty is nu in balbezit. Caugherty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bogans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caugherty probeert naar een medespeler te passen. Edison rent richting de bal. Edison schiet op doel. Kirwan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumping Crew - Bluegrass Frogs 2:0

33e minuut.
Cochran is nu in balbezit. Caugherty onderschept slim de pass. Caugherty speelt de bal door. Edison is nu in balbezit. Edison schiet op doel. Kirwan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kay probeert naar een medespeler te passen. Cochran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochran passt de bal zonder na te denken. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumping Crew 43%, Bluegrass Frogs 57%.
Jumping Crew - Bluegrass Frogs 2:0

59e minuut.
Albright geeft een hoge lob. Castilla kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hill. Hill krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Edison bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Edison verovert de bal door een tackle van achteren. Edison draait met de bal, schiet en ... Pinner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumping Crew - Bluegrass Frogs 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumping Crew 45%, Bluegrass Frogs 55%.
Jumping Crew - Bluegrass Frogs 3:0