Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Vandals Spectacular Bloodhounds
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Abbott verovert de bal door een tackle van achteren. Livingston rent richting de bal. Met opzet legt Abbott zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Abbott moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Abbott schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Mitchell met een sublieme pass. Vespucci rent richting de bal. Marshall begaat een overtreding. Marshall krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Casey passt de bal met de wreef. Wilkinson is nu in balbezit. Wilkinson geeft de bal voor. Harlan rent richting de bal. Harlan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Eldridge speelt de bal door. Myernick bereikt de bal nog maar net als eerste. Pugmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Myernick bereikt de bal nog maar net als eerste. Myernick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Petke speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Myernick de bal onder controle te krijgen. Onstad is nu in balbezit. Onstad met een sublieme pass. Mitchell probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marshall met de inworp. Morman is nu in balbezit. Morman probeert naar een medespeler te passen. Pugmire is nu in balbezit. Pugmire haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Edmonson is nu in balbezit. Edmonson met een sublieme pass. Brodeur rent richting de bal. Brodeur schiet op doel. Tarley maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Petke rent richting de bal. Myernick is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casey. Casey krijgt een gele kaart. Myernick raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Myernick kan niet meer verder spelen. Kotschau komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Edmonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodeur verovert de bal door een tackle van achteren. Brodeur probeert naar een medespeler te passen. Pugmire is nu in balbezit. Pugmire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Vandals 61%, Spectacular Bloodhounds 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hard Vandals - Spectacular Bloodhounds 0:0

49e minuut.
Eldridge met een snelle inworp. Petke bereikt de bal nog maar net als eerste. Petke met een sublieme pass. Kotschau is nu in balbezit. Kotschau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Wilkinson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vespucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci passt de bal zonder na te denken. Casey bereikt de bal nog maar net als eerste. Casey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Swinehart met een harde bal richting middenveld. Kotschau is nu in balbezit. Kotschau geeft een hoge lob. Tarley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Vespucci verovert de bal door een tackle van achteren. Vespucci geeft een hoge lob. Harlan is nu in balbezit. Harlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Vandals - Spectacular Bloodhounds 1:0

73e minuut.
Harlan is nu in balbezit. Livingston rent richting de bal. Livingston passt de bal in één keer door. Harlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Edmonson met de inworp. Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Vespucci kan de bal niet met de borst controleren. Vespucci geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Vandals - Spectacular Bloodhounds 2:0

88e minuut.
Casey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pugmire onderschept slim de pass. Kotschau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotschau schiet op doel. Myers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Vandals - Spectacular Bloodhounds 2:1

89e minuut.
Pugmire geeft de bal voor. Mitchell probeert de bal aan de voet te houden. Zito is nu in balbezit. Kotschau rent richting de bal. Kotschau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Vandals 51%, Spectacular Bloodhounds 49%.
Hard Vandals - Spectacular Bloodhounds 2:1