Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Scorers Red Pistons
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 19.7
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Faulkner is nu in balbezit. Faulkner probeert naar een medespeler te passen. Lance probeert naar een medespeler te passen. Wolff is nu in balbezit. Wolff haalt uit met een fantastische trap. Collier bokst de bal weg.

4e minuut.
Holton is nu in balbezit. Faulkner onderschept slim de pass. Faulkner probeert naar een medespeler te passen. Wolff rent richting de bal. Wolff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Barr bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell verovert de bal door een tackle van achteren. Powell met een sublieme pass. Faulkner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolff bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
McBride speelt de bal door. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros passt de bal in één keer door. Wolff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Hetherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Lance onderschept slim de pass. Barr bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolff verovert de bal door een tackle van achteren. Wolff draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Scorers - Red Pistons 1:0

44e minuut.
Faulkner is nu in balbezit. Faulkner passt de bal met de wreef. Wolff rent richting de bal. Wolff haalt uit met een fantastische trap. Collier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Scorers - Red Pistons 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Scorers 44%, Red Pistons 56%.
CD Scorers - Red Pistons 2:0

56e minuut.
Gros probeert de bal aan de voet te houden. Faulkner is nu in balbezit. Barr legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Faulkner raakt geblesseerd tijdens het duel. Faulkner legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Collier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Lance bereikt de bal nog maar net als eerste. Barr rent richting de bal. Lance bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell geeft een lange en hoge pass. Collier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Scorers - Red Pistons 3:0

69e minuut.
Gros rent richting de bal. Gros geeft een hoge lob. Hetherington probeert de bal aan de voet te houden. Wolff is nu in balbezit. Wolff haalt uit met een fantastische trap. Collier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Faulkner bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulkner passt de bal met de wreef. Powell heeft problemen om de bal te vangen. Powell geeft een hoge lob. Capano heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Wolff raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pareja komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Faulkner met een sublieme pass. Pareja rent richting de bal. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja onderschept slim de pass. Pareja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Scorers 45%, Red Pistons 55%.
CD Scorers - Red Pistons 3:0