Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Blizzard D.C. Warriors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Jessamine kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Green de bal onder controle te krijgen. Varholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Varholak draait met de bal, schiet en ... Montgomery werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Blizzard - D.C. Warriors 1:0

9e minuut.
Galloway onderschept slim de pass. Galloway geeft een hoge lob. Margera kopt de bal weg. Lohan heeft problemen om de bal te vangen. Lohan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jessamine kopt de bal weg. Green probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varholak rent richting de bal. Varholak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Blizzard - D.C. Warriors 2:0

30e minuut.
Penney passt de bal met de wreef. York bereikt de bal nog maar net als eerste. York passt de bal in één keer door. Margera bereikt de bal nog maar net als eerste. Margera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Penney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jessamine bereikt de bal nog maar net als eerste. Jessamine passt de bal met de wreef. Varholak heeft problemen om de bal te vangen. Varholak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Blizzard 49%, D.C. Warriors 51%.
Young Blizzard - D.C. Warriors 2:0

52e minuut.
Jessamine is nu in balbezit. Varholak rent richting de bal. Maurin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maurin krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Galloway geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covey met de inworp. Jessamine geeft de bal voor. Penney probeert de bal aan de voet te houden. Montgomery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Covey zal de hoekschop nemen. Coleman kopt de bal weg. Daar is Jessamine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jessamine schiet op doel. Montgomery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Maurin is nu in balbezit. Maurin geeft een hoge lob. Inworp. Madison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jessamine geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Penney is nu in balbezit. Penney geeft een lange en hoge pass. Daar is Cunliffe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margera rent richting de bal. Margera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Blizzard - D.C. Warriors 2:1

89e minuut.
Godbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godbey geeft de bal voor. Daar is Cunliffe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margera bereikt de bal nog maar net als eerste. Margera haalt uit met een fantastische trap. Leitch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Blizzard 54%, D.C. Warriors 46%.
Young Blizzard - D.C. Warriors 2:1