Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Entertaining Hammers Ferocious Buffaloes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Ingels probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kojak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saberhagen probeert naar een medespeler te passen. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd draait met de bal, schiet en ... Durst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Kojak onderschept slim de pass. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kojak. Kojak krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenney verovert de bal door een tackle van achteren. Kojak speelt de bal door. Ferrell is nu in balbezit. Ferrell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kojak rent richting de bal. Saberhagen begaat een overtreding. Kojak raakt geblesseerd tijdens het duel. Kenney zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ferrell rent richting de bal. Ferrell haalt uit met een fantastische trap. Campbell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Yarbrough geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pause zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hughes is nu in balbezit. Hughes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mcathy geeft een lange en hoge pass. Edwards is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ingels. Ingels krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Entertaining Hammers 49%, Ferocious Buffaloes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Entertaining Hammers - Ferocious Buffaloes 0:0

56e minuut.
Saberhagen is nu in balbezit. Saberhagen passt de bal met de wreef. Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd onderschept slim de pass. Byrd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kenney speelt de bal door. Ferrell rent richting de bal. Ferrell schiet op doel. Vandermeer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campbell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Entertaining Hammers - Ferocious Buffaloes 0:1

74e minuut.
Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez met een sublieme pass. Meissner rent richting de bal. Hughes verovert de bal door een tackle van achteren. Hughes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Entertaining Hammers - Ferocious Buffaloes 1:1

77e minuut.
Faulkner is nu in balbezit. Hughes verovert de bal door een tackle van achteren. Hughes met een sublieme pass. Byrd rent richting de bal. Byrd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Entertaining Hammers - Ferocious Buffaloes 2:1

85e minuut.
Saberhagen geeft een lange en hoge pass. Durst probeert naar een medespeler te passen. Vandermeer heeft problemen om de bal te vangen. Kojak rent richting de bal. Kojak schiet op doel. Campbell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Saberhagen is nu in balbezit. Kenney verovert de bal door een tackle van achteren. Kenney geeft een lange en hoge pass. Ferrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Entertaining Hammers 38%, Ferocious Buffaloes 62%.
Entertaining Hammers - Ferocious Buffaloes 2:1