Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectacular Zebras Great Galaxy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Penny met een sublieme pass. Giddens bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Giddens onderschept slim de pass. Giddens draait met de bal, schiet en ... Dore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood passt de bal met de wreef. Slagle met een sublieme pass. Giddens bereikt de bal nog maar net als eerste. Giddens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vidmar probeert de bal met de borst te controleren. Giddens verovert de bal door een tackle van achteren. Giddens passt de bal zonder na te denken. Penny is nu in balbezit. Penny draait met de bal, schiet en ... Dore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Keen onderschept slim de pass. Penny rent richting de bal. Penny probeert naar een medespeler te passen. Giddens bereikt de bal nog maar net als eerste. Giddens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Parnham is nu in balbezit. Parnham met een sublieme pass. Coyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyle draait met de bal, schiet en ... Ferrell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Zebras - Great Galaxy 0:1

24e minuut.
Ferrell met een harde bal richting middenveld. Vidmar kopt de bal weg. Coyle probeert de bal met de borst te controleren. Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Zebras - Great Galaxy 0:2

27e minuut.
Wilcox passt de bal in één keer door. Wood is nu in balbezit. Gere onderschept slim de pass. Coyle rent richting de bal. Coyle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Parnham de bal. Slagle verovert de bal door een tackle van achteren. Slagle met een sublieme pass. Giddens is nu in balbezit. Giddens haalt uit met een fantastische trap. Dore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Zebras 47%, Great Galaxy 53%.
Spectacular Zebras - Great Galaxy 0:2

51e minuut.
Inworp. Parnham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidmar geeft de bal voor. Coyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dore trapt de bal weg. Finley kopt de bal weg. Daar is Coyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Parnham zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Beach de bal. Finley is nu in balbezit. Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere passt de bal zonder na te denken. Coyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Zebras - Great Galaxy 0:3

74e minuut.
Kessler rent richting de bal. Slagle onderschept slim de pass. Slagle passt de bal zonder na te denken. Giddens bereikt de bal nog maar net als eerste. Giddens draait met de bal, schiet en ... Dore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Zebras 36%, Great Galaxy 64%.
Spectacular Zebras - Great Galaxy 0:3